Restorani menüü oktoober-detsember 2018

Restorani a la carte menüü

Sügis 2018 (oktoober - detsember)

Suupisted
G, L Suupistevalik juustuga kahele 8.-
G, L Suupistevalik lihaga kahele 9.-
                                                                                        
Eelroad ja supid
* Uputatud muna peedihummuse ja värske rohelisega 6.-
G,L Õllepliinid külmsuitsulõhe ja kalamarjaga 7.-
L Caesari salat kanaga 8.-
*Kammkarp lehtkapsa ja tomati-sidrunheina leemega 11.-
G,L Porgandi-selleri kreemsupp röstsibulaga 5.-
Praed
L Pardirind röstitud köögiviljade ja eringi seentega 14.-
L  Klaarsäga hernekreemi ja wasabimajoga 12.-
L Küülikupraad kartuligratääni ja seenekastmega 11.-
G,L Mooritud vasikapõsk kaalika-porgandi tambi ja oa raguuga 17.-
Taimetoidud
G Wok köögiviljad pärl kuskussiga 7.-
G,L Kõrvitsaorsoto põletatud kitsejuustuga 6.-
Desserdid
L Mõisas valmistatud jäätise ja sorbeevalik 4.-
L  Tiramisu 5.-
G,L  Rekonstrueeritud banoffee 4.-
L Pavlova 5.-
Lastele
G, L Kanakotlet pannikartulite ja koorekastmega 5.-
G, L Pannkook jäätise ja maasika toormoosiga 3.-

L – sisaldab laktoosi / G – sisaldab gluteeni / * - ei sisalda laktoosi ega gluteeni

Täpsemat infot toidus sisaldavate allergeenide kohta küsige palun teenindajalt!

NB! Väljaspool mõisa restorani ruume  ja terrassi lisandub teenindustasu 10% arve summast.


Kliendikaardiga -5% (personaalse kliendikaardi esitamisel)

Kliendikaardi saab osta restoranist ning see maksab  7.-!

 
Räägi meist oma sõpradele: